Over De Man

Foto_aan_bureau

De Man Rechtsbijstand is een laagdrempelige, betrokken en betaalbare juridisch dienstverlener.

De Man staat u bij zowel in- als buiten een gerechtelijke procedure.

Laagdrempelig
Kosteloze juridische analyse
De Man vindt dat alle juridische problemen aandacht verdienen. Daarom moedigen wij bij De Man iedereen aan om hun juridische kwesties voor te leggen. De jurist van De Man geeft u altijd kort en bondig inzicht in uw positie. Indien wij u van dienst kunnen zijn sturen wij bij de analyse van uw situatie een  vrijblijvende offerte mee.

Juridisch spreekuur
Op donderdagochtend, tegelijk met de Leerdamse weekmarkt, houdt De Man juridisch spreekuur. Dit betekent dat er een jurist aanwezig is waarmee u uw situatie kan bespreken. Neemt u relevante stukken mee op gesprek? Binnenlopen kan altijd, maar wij bevelen het vooraf aanmelden via de website aan. Woont u niet in de buurt van Leerdam? Geen probleem. Tijdens het spreekuur kunt u ons ook telefonisch bereiken en uw zaak doorspreken.

Betrokken
Vaste jurist
Betrokkenheid staat bij De Man voorop. Dossiers die steeds door collega’s worden overgenomen komen bij De Man niet voor. Elke kwestie wordt door een vaste jurist behandeld. Deze jurist is direct voor u bereikbaar en heeft uw zaak bij contactmomenten direct scherp op het netvlies.

Verder denken
Daarnaast denkt De Man breder dan enkel uw juridische kwestie. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie.

Betaalbaar
Alle goede juridische dienstverlening is doorgaans duur. Een goede behandeling van uw zaak vergt veel tijd van hoog- gekwalificeerde mensen.

Transparant & betaalbaar
Veel advocatenkantoren en andere juridische dienstverleners noemen geen concrete bedragen onder het kopje “Tarief” van hun website. Bedragen van € 175 tot 340,- per uur zijn geen uitzondering.

De Man Rechtsbijstand houdt de tarieven betaalbaar en bovendien transparant. Wij hanteren een standaardtarief van € 90,- per uur exclusief btw. Kantoorkosten worden enkel doorgerekend als deze ook werkelijk worden gemaakt. Meer daarover op onze pagina Tarieven.

Waarom de offerte?
Waarom toch de offerte als wij een uurtarief hanteren? Sommige zaken, voornamelijk het innen van vorderingen en schadevergoedingen, lenen zich om op basis van no cure, no pay aan te nemen. Overzichtelijke zaken kunnen wij aannemen voor een vaste prijs. Als daar in uw situatie sprake van is, wordt hier in de offerte aan gerefereerd.

Leerdam
Ons kantoor is gevestigd in Leerdam. Het kantoor is daarmee centraal gelegen zodat De Man haar juridische dienstverlening landelijk kan aanbieden. Juridische procedures verlopen vaak schriftelijk. De reistijd op op een totale zaak daardoor verwaarloosbaar.